Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Jsou „na bedně“!

Naši hoši, starší žáci, vybojovali krásné 3. místo na svém prvním halovém turnaji, který se uskutečnil v sobotu 25. února 2012 na palubovce místní haly SD Sušil v Bystřici pod Hostýnem. Při účasti šesti týmů ze Zlínského kraje to je dobrý začátek signalizující zlepšující se formu chlapců, kteří jsou v polovině zimní přípravy.

Hned v prvním utkání nastoupili proti Holešovu, a bylo to velmi pohledné a bojovné utkání. Holešovští v úvodu odskočili o dvě branky, ale domácí dokázali odpovědět pěknou brankou Petra Ludky. Ke konci zápasu viselo vyrovnání ve vzduchu, ale po nepodařené rozehrávce se z výhry radovali borci z Holešova.

Po výhře bystřických nadějí nad Tečovicemi byli diváci svědky nejvyrovnanějšího a nejbojovnějšího utkání našich mladých fotbalistů s nejsilnějším a nejlépe hrajícím týmem turnaje – s SK Baťov 1930. Bylo jasné, že kdo tento duel vyhraje, bude vítězem turnaje. A tak nebylo divu, že při osobních soubojích to hodně jiskřilo. Naši hoši vítěze turnaje řádně prověřili a sami se přesvědčili, že když budou bojovat a do utkání dají srdce, mohou hrát vyrovnanou partii i s těmi nejlepšími v krajské soutěži své kategorie.

V dalších zápasech se Slavkovem i s Křenovicemi bylo znát, že zkušenosti z předcházejících zápasů jim byl k užitku a výhrami si pojistili krásné 3. místo v turnaji, který byl dle nich i ostatních účastníků a diváků velmi vydařený.
K dosaženému umístění jim gratulujeme a přejeme jim, aby se jim v dalších turnajích, které je čekají, dařilo jako v tom prvním.
                   

Jan Zezulka



Design By Macik