Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Zlatí benjamínci FK Bystřice pod Hostýnem

V neděli 26. 2. 2012 se konal v Olomouci v hale Šibeník turnaj pro fotbalové benjamínky narozené roku 2005 a mladší. Turnaje se zúčastnilo 10 týmů, hrálo se na 2 skupiny po 5 týmech. Naše skupina – Sigma Olomouc, Slavonín, Lipník nad Bečvou a my. S Lipníkem nad Bečvou jsme vyhráli 2:1nad týmem kluků, kteří naše prcky převyšovali o půl hlavy (a Adama Maťu o celou), druhý zápas se Slavonínem skončil 3:0 a Jakub Ondroušek tu nastřílel hattrick! Třetí zápas se Sigmou Olomouc – bojovný výkon našich borců a výsledek 1:1, po zápase děkovačka od trenéra! Čtvrtý zápas – HS Kroměříž. Opět velmi srdnatý výkon a remíza 0:0, která rozhodla o 2. místě v tabulce a postupu do semifinále. V této fázi se začal trenér usmívat, ale kluky čekal těžký soupeř – Šumperk, který svou skupinu suverénně vyhrál bez ztráty bodu a v jehož řadách hrál nejlepší střelec turnaje. V našich řadách máme ale taky skvělé střelce, a tak po úžasném výkonu kluci vyhráli 2:0 a byla tu opět děkovačka trenéra! Ten se začal usmívat i na rozhodčího. Kluci byli ve finále a to určitě nikdo (kromě nás) nečekal! Ve finále (hrálo se kolem 17. hodiny), už byli kluci unaveni po vyčerpávajících výkonech a nikdo z nás rodičů neví, kde se v nich ještě našla síla bojovat. To, co opět předvedli, bylo úžasné, to nasazení a ta bojovnost v každém z nich, ta touha po vítězství, to vše je nakonec zaslouženě dovedlo na stupeň nejvyšší. Získali 1. místo na výborně obsazeném turnaji!!! Za předvedený výkon jim patří dík nás všech – kluci, děkujem! A trenér se smál i na semafory. Krásná neděle pro všechny.Sestava: Tomáš Kotas (brankář), Erik Hrdlička (náš nejlepší střelec), David Hanslík, Michal Hošák, Adam Maťa, Tomáš Hošťálek, Tomáš Csehemy, Jirka Kouřil, Jakub Ondroušek, Matyáš Filip, Martin Novák. Trenér: R. Hrdlička.

V sobotu 10. 3. 2012 pořádali rodiče hráčů SK Hranice turnaj mladších přípravek pro ročníky 2003 a mladší. Tohoto turnaje se zúčastnili, kromě nás a pořádajících kluků, také týmy TJ Juřinka (tu jsme porazili 4:1), Spartak VTJ Lipník nad Bečvou (9:0 pro nás), FK Kozlovice (3:0 pro nás), SK Hanácká Slavia Kroměříž (3:0 pro nás), FC Vítkovice 1919 (3:2 pro nás) a s domácím mužstvem jsme taky vyhráli 3:2. Naši kluci po vyrovnaných výkonech projeli turnajem jako pověstný nůž máslem a již před posledním utkáním s Baníkem Ostrava bylo jasné, že tento turnaj vyhrají. Prohra 1:4 s Baníkem nám už zlaté medaile a veliký pohár pro vítěze neohrozila.


Za tento výkon patří všem hráčům velká pochvala, stejně tak panu trenérovi Pavlu Kotasovi a Jirkovi Maťovi. Všem rodičům patří velké díky za podporu svých malých velkých fotbalistů.

            

 Jitka Haslíková



Design By Macik