Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Plán výstav na rok 2013

Městský odbor kultury a Městské muzeum Bystřice pod Hostýnem připravilo pro letošní rok sérii zajímavých výstav. Na co se můžeme těšit?

DUBEN

80 let muzea  – výstava k výročí založení bystřického muzea povede návštěvníky od prvních předmětů shromážděných pro ještě neexistující muzeum, přes první muzejní expozici až po zánik muzea v roce 1971. Prezentovat se budou i současné sbírky a 
nejnovější přírůstky obnoveného muzea. Výstava bude připravena ve spolupráci se Státním okresním archivem v Kroměříži. Termín: 19. 4. – 12. 5. 2013

KVĚTEN

Objevy a vynálezy – tradiční výstava žáků výtvarného oboru ZUŠ, tentokrát na téma Objevy a vynálezy. Termín: 17. 5. – 2. 6. 2013

ČERVEN-ČERVENEC

Oldřich Kulhánek – výstava známkové a volné tvorby známého českého grafika ze sbírek Poštovního muzea v Praze. Termín zahájení i ukončení výstavy bude upřesněn.

ČERVENEC-SRPEN

Jano Koehler – výstava ke 140. výročí narození moravského malíře, tvůrce mozaikových obrazů na hostýnské křížové cestě a autora výzdoby kostela sv. Jiljí v Bystřici p. H. Termín zahájení i ukončení výstavy bude upřesněn.

ZÁŘÍ

Střední škola nábytkářská a obchodní – výstava k 80. výročí založení školy. Termín zahájení i ukončení výstavy bude upřesněn.

ŘÍJEN

Naši 13 – tradiční výstava amatérských výtvarníků podhostýnského regionu. Termín zahájení i ukončení výstavy bude upřesněn.

-red-



Design By Macik