Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Pod vedením nového trenéra Aloise Skácela začala v polovině ledna příprava mužů na jarní kola krajského přeboru. Na programu jsou přípravné zápasy – všechny u soupeřů a většinou na umělé trávě. Zatím jsou známy dva výsledky: Frýdek Místek – Bystřice pod Hostýnem 2:2, Nový Jičín – Bystřice pod Hostýnem 2:4 (branky – Zámorský, Zapletal, Matějka, Kotas). Dále proběhlo třídenní tréninkové soustředění zaměřené na nabírání kondice, při němž přišly na řadu i běžky. U ostatních mužstev probíhá příprava v halách a na turnajích.

Začátky mistrovských soutěží

První zápas dorostu se koná na domácí půdě dne 31. 3. a soupeřem bude Baťov. Co se týká žákovské kategorie, první dva zápasy se budou hrát na hřišti soupeře a domácí utkání se chystá až 20. 4. proti Slavičínu.   

Los domácích zápasů mužů – jaro – krajský přebor    

30. 3. v 15.30  Bystřice pod Hostýnem – Boršice,   20. 4. v 16.00  Bystřice pod Hostýnem – Uherský Brod,  4. 5. v 16.30  Bystřice pod Hostýnem – Vlachovice, 18. 5. v 16.30  Bystřice pod Hostýnem – Slušovice,  1. 6. v 16.30  Bystřice pod Hostýnem – 1. Valašský FC, 15. 6. v 16.30  Bystřice pod Hostýnem – Vsetín. 

V dalším čísle budou zveřejněny zbývající výsledky přípravných zápasů. Sledujte aktuální zprávy ve vývěsní skříňce fotbalového klubu. Během února je ještě na programu valná hromada fotbalového klubu. Do nadcházejících mistrovských bojů přejeme našim fotbalistům hodně sportovního štěstí.      

 


    Alice Ottová 



Design By Macik