Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



ZPRÁVIČKY ZE VČELÍNA

VELIKONOČNÍ KERAMICKÁ DÍLNA

V pátek 15. března od 16.00 hod. se koná v SVČ Včelín Velikonoční keramická dílna. Vyrobit si můžete velikonočního beránka, zajíčka nebo kuřátko. Vhodné pro všechny věkové kategorie. Cena 90 Kč (výrobek je větší). Hlásit se můžete telefonicky nebo přes e-mail do 14. března.

POZVÁNKA NA CESTOVATELSKOU PŘEDNÁŠKU

Na úterý 19. března jsme pro Vás připravili cestovatelskou přednášku s promítáním fotografií – zajímavé povídání, příroda a život obyčejných lidí na Sibiři. Přednáška se koná v SVČ Včelín od 16.30 hod. Vstupné 20 Kč. Všichni jsou srdečně zváni!

POZVÁNKA NA JARNÍ SLAVNOST S PROBOUZENÍM BROUČKŮ

Zveme všechny děti a jejich rodiče na jarní slavnost s probouzením broučků. Tato akce se uskuteční v úterý 26. března 2013. Sejdeme se v areálu SVČ Včelín v 16.00 hod. Po probuzení broučků se můžete těšit na doprovodný program se soutěžemi a vystoupením našich nejmenších. Za velmi nepříznivého počasí se akce nekoná.

NOC S ANDERSENEM

SVČ Včelín pořádá v pátek 5. dubna NOC S ANDERSENEM. Pro děti je připraven program s přespáním. Přeneseme se do světa pohádek a pověstí a budeme si povídat, hrát, soutěžit a tvořit. Přihlásit se můžete telefonicky nebo přes e-mail do 24. března.

CHORVATSKO 2013

Středisko volného času Včelín pořádá ozdravný pobyt pro rodiny s dětmi na Makarské riviéře – PODACA. Termín: 21.– 30. června 2013. Předpokládaná cena: 5.500 Kč/ os. (cena zahrnuje dopravu, ubytování v penzionu ČUK, polopenzi – česká kuchyně). Pro děti je denně zajištěn zábavný program s pedagogickými pracovníky SVČ Včelín. Možnost fakultativních výletů.



Design By Macik