Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Nejlepší hráč turnaje byl náš

V sobotu 16. 2. 2013 se zúčastnili nejmladší fotbalové naděje bystřického fotbalu halového turnaje v Přerově. Turnaj byl určen pro kluky narozené v roce 2006 a mladší a proběhl v pěkném prostředí tenisové haly za účasti sedmi týmů, které se postupně utkaly systém každý s každým. Bystřické mužstvo od začátku dávalo jasně najevo, že je zcela právem považováno za jednoho z hlavních favoritů. Postupně porazilo Holešov 4:1, Zlín Louky 6:0, Přerov 10:0, Radslavice 1:0, Kozlovice 7:0.

V rozhodujícím utkání o celkové prvenství v turnaji se kluci střetli s druhým favoritem, mužstvem Hranic. Po zápase, ve kterém nedokázali zužitkovat spoustu brankových příležitostí, nakonec podlehli Hranicím 0:1 a skončili tak na konečném druhém místě. Úspěšné vystoupení bylo umocněno ziskem ceny pro nejlepšího hráče turnaje, kterou získal náš borec Jirka Kouřil.
Nejen za krásné umístění, ale hlavně za předvedené výkony patří všem klukům obrovská pochvala, stejně jako hojně zastoupeným rodičům, kteří jim během zápasů vytvářeli skvělou atmosféru.

Pokud i vy máte doma kluka rok narození 2006–2008, kterého fotbal baví a chtěl by se mu věnovat, neváhejte a kontaktujte nás! Více informací na http://pripravka2006.webnode.cz/.
           

Jitka Hanslíková



Design By Macik