Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Pojďme společně aktivně stárnout

S touto výzvou se na seniory našeho města a okolních obcí obrací základní organizace Svazu postižených civilizačními chorobami se sídlem v Bystřice pod Hostýnem. Náplní její práce je sdružovat zdravotně postižené seniory i lidi v produktivním věku a organizovat pro ně různé akce, jako například krátkodobé ozdravné pobyty v lázních za přijatelné ceny, návštěvy různých wellness center s vodoléčebnými procedurami. Pořádáme také řadu zájezdů v cyklu „Za krásami naší vlasti“, v jejichž rámci zabezpečujeme pro naše členy návštěvy hradů a zámků, kostelů, arboret, vinných sklípků. Připravujeme společenské akce – posezení s hudbou, dobrým jídlem a tombolou, při nichž se mohou naši členově setkat se známými či přáteli a navazovat nové kontakty. Dárky do tomboly pro tyto příležitosti získáváme od laskavých sponzorů.


Budeme rádi, když si přečtete těchto pár řádků o naší činnosti a projevíte zájem rozšířit řady členů naší základní organizace. Nyní je nás 170 a potěší nás, když se počet členů ještě zvýší. Už nyní vám můžeme slíbit, že se mezi námi budete cítit příjemně. Rádi vám, pokud projevíte zájem, zajistíme účast na všech akcích, které pořádáme. Pracovat pro vás bude náš jedenáctičlenný výbor. Snad tato výzva promluví ke všem, kdo hodlají svůj podzim života trávit aktivně, a především příjemně. Pokud se budete chtít k nám přidat, neváhejte kontaktovat kteréhokoliv člena výboru naší základní organizace. Těšíme se na vás.

SPCCH v ČR, o. s., je samostatným nezávislým občanským sdružením s plnou právní subjektivitou sdružujícím 55 000 členů postižených civilizačními chorobami, především osob dlouhodobě a trvale nemocných a seniorů.
            
výbor ZO SPCCH
Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik