Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Krátké hodnocení podzimní sezony FK Bystřice pod Hostýnem. U obou celků mužů panuje spokojenost. Záložní tým suverénně vévodí tabulce mužů A. Velkým kladem je, že hrajeme se svými odchovanci a máme stabilních 18 hráčů. Mrzí nás jen špatná koncovka při vypracovaných kombinačních akcích. Když se na této slabině zapracuje v zimní přípravě, mohli bychom jít bodově a výsledkově nahoru. Konečné umístění – 8. místo s 21 body. B tým mužů prošel soutěží velmi hladce, získal první místo, tomu odpovídajících 39 bodů a skóre 44:7. V kategorii žákovské hrajeme krajskou soutěž a naši žáci si nevedou vůbec špatně. U starších to bylo suverénní  vítězství v tabulce – náskok 5 bodů, skóre 83:11, 32 bodů. U mladších to bylo krásné 3. místo s 27 body a skóre 72:29. Děkujeme hráčům, trenérům a všem, kdo se zasloužili o pěkné výsledky.    

                                                                                                              
Zimní příprava začala 12. 1. 2015. Prozatímní rozpis přípravných zápasů: 31. 1. Šternberk, 7. 2. Hranice, 14. 2. Želátovice, 21. 2. Valašské Meziříčí, 28. 2. Bělotín, 7. 3. zápas v jednání, 14. 3. Lipník n. B., 21. 3. Ústí, 29. 3. první mistrovský zápas v Boršicích.

Prosím sledujte skřínku fotbalového klubu, kde budou zveřejnovány aktuální zprávy. Fotbalový klub přeje všem svým fanouškům pěkný nový rok, děkuje za přízeň a podporu.

Alice Ottová                                                                                       



Design By Macik