Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Regiontour 2015

Veletrhy GO, mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu, a REGIONTOUR, mezinárodní veletrh turistických možností v regionech, se konaly na brněnském výstavišti od 15. do 18. ledna 2015.

Svůj stánek má na veletrhu tradičně také Zlínský kraj. Bystřici pod Hostýnem mohli návštěvníci najít v expozici Centrály cestovního ruchu Východní Moravy. Reprezentaci i prezentaci všeho zajímavého, co naše město i kraj mohou nabídnout návštěvníkům, zajišťovaly pracovnice městského informačního centra. Veletrh navštívilo také vedení města v čele se starostou Zdeňkem Pánkem.


Největší veletrhy cestovního ruchu v České republice se letos představily v novém formátu. REGIONTOUR zdůraznil spolupráci států Visegrádské čtyřky v oblasti cestovního ruchu a rozvoj turistiky v příhraničních regionech. Partnerskou zemí veletrhu se poprvé stalo Maďarsko. Na veletrhu výjezdové turistiky GO se prezentovalo více než 100 zahraničních destinací.


Ve srovnání s minulým ročníkem výrazně vzrost počet vystavujících firem. Na výstavní ploše přes 9 300 m2 se jich představilo 985 a pocházely z 22 zemí. Jejich nabídku si během čtyř dnů prohlédlo 30 tisíc návštěvníků, profesionálů v cestovním ruchu i koncových klientů. Zahraniční návštěvníci přijeli především ze Slovenska, Chorvatska, Polska a Rakouska.


Základem nabídky veletrhu REGIONTOUR zůstala turistická lákadla v českých a moravských regionech – památky, kulturní akce a festivaly, ski areály či lázně. V centru pozornosti zůstalo téma aktivní dovolená, především pak cykloturistika.
-red-



Design By Macik