Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Jarní prázdniny se Včelínem

O jarních prázdninách připravilo SVČ Včelín pro děti několik příměstských táborů. Byly rozděleny dle zaměření na výtvarně naučný o pravěku, jazykový s angličtinou a lyžařský s Yettym. Na příměstském táboře s názvem „Doba ledová“ jsme si povídali, jak to u nás vypadalo v pravěku, děti se seznámily s pravěkými zvířaty a prvními lidmi, jejich způsobem života. Nechyběly ani tématické filmy a závěrečný kviz, ve kterém jsme společně zhodnotili, co všechno se děti naučily. Ze sádry a dalších výtvarných materiálů jsme vyráběli různá pravěká zvířata, trilobity atd.


Na jazykovém příměstském táboře si děti zábavnou formou pomocí her a úkolů zdokonalovaly angličtinu. Protože nám přálo počasí, mohli jsme denně využívat včelínskou lanovou dráhu a ve středu jsme si všichni společně zahráli bowling.
Lyžařský příměstský tábor připravilo SVČ ve spolupráci se SKI-areálem Troják. Děti se pod vedením instruktorů učily nejen lyžovat, ale užívaly si i zábavného programu. Navíc malé lyžaře přišel každý den zkontrolovat sněžný muž Yetty, který všechny lyžařské pokroky náležitě odměnil. A s takovou náladou se pak panečku jezdilo! Dokonce i děti, které na lyžích stály poprvé, už na druhý den brázdily sjezdovku. O tom, že strávit jarní prázdniny na horách byla dobrá volba, vypovídaly úsměvy našich lyžařů, kteří se už nemůžou dočkat, až s námi zase za rok vyjedou na svah.
Na děti se opět těšíme na příměstských táborech o letních prázdninách!



Design By Macik