Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Půjčky z Fondu rozvoje bydlení v roce 2013

Rada  města  Bystřice pod Hostýnem rozhodla vyhlásit výběrové řízení pro čerpání půjček z FRB v roce 2013. Žádosti je možné podávat do 3. dubna 2013. Nárok na půjčku mají pouze vlastníci obytných budov nacházejících se na území města Bystřice pod Hostýnem a integrovaných obcí, kteří se zaváží podle smluvních zásad půjčku použít ve prospěch těchto budov a rovněž se zaváží ji řádně a včas splatit.

Každý žadatel by se měl seznámit se zásadami a podmínkami pro poskytování půjček z FRB. Tyto informace jsou uvedeny na webových stránkách města v sekci „Dokumenty a formuláře/ Fond rozvoje bydlení“ a obdržíte je i na sekretariátu starosty města. Případní zájemci předloží žádosti o půjčku na formuláři, který si mohou vyzvednout u vedoucí finančního odboru Ing. Evy Šillerové (podkroví budovy radnice, dveře č. 31), popřípadě jej získat z městského webu, odkaz:

www.mubph.cz/formulare/files/fo/12_frb.doc.
Vyplněnou žádost je třeba ve stanovené lhůtě zaslat na adresu Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem, Masarykovo nám. 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem nebo ji osobně předat na podatelně v budově radnice (1. patro, dv. č. 17).

                                                                                                                                          

msch 



Design By Macik