Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Ing. Ladislav Halama – 17 let tajemníkem

V červenci letošního roku ukončil své působení na radnici v Bystřici pod Hostýnem Ing. Ladislav Halama. Tajemníkem městského úřadu byl 17 let. 

V roce 1990 kandidoval v prvních svobodných komunálních volbách jako nezávislý na kandidátce Strany zelených. Stal se členem zastupitelstva a později zástupcem tehdejšího starosty Pavla Hejcmana. Ke konci dalšího volebního období, když odešel z funkce tehdejší tajemník městského úřadu JUDr. Ivan Barančík, rozhodl se Ladislav Halama přijmout nabídku starosty Hejcmana a využít svých několikaletých zkušeností na radnici. Do funkce tajemníka nastoupil 22. května 1997 a úřad vedl až do 15. května 2014. K tomuto datu se po letech obětavé práce své funkce vzdal.
„Na léta strávená na radnici nikdy nezapomenu,“ říká Ladislav Halama, „práce s lidmi mne vždy bavila a s naprostou většinou z nich jsem pracoval s radostí a láskou.“


 Za dlouholetou práci pro Bystřici pod Hostýnem poděkoval Ladislavu Halamovi starosta města Zdeněk Pánek. Mnoho štěstí, zdraví a úspěchů mu ze srdce přejí jeho spolupracovníci.
-red-



Design By Macik