Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Včelín informuje

POZVÁNKA DO POHÁDKOVÉHO LESA

Zveme všechny malé i velké příznivce pohádek v neděli 9. 9. 2012  do Pohádkového lesa, kam smí i ten, kdo se bojí. Start od 15 do 16 hodin u rybníka v Zahájeném. Těšit se můžete na víly, perníkovou chaloupku, čerty, vodníky, prince a mnoho dalších. Pro děti  i dospěláky jsou připraveny úkoly a soutěže, lanová dráha, horolezecká stěna a doprovodný program v areálu Včelína. Vstupné pro soutěžící děti 20  Kč, ostatní zdarma. Za nepříznivého počasí se akce nekoná.


PRÁZDNINY SE VČELÍNEM

O prázdninách připravilo SVČ Včelín pro děti několik příměstských táborů, kterých se letos zúčastnilo přes sto padesát dětí. Se žáky základních škol jsme cestovali kolem světa, protancovali  se tanečním táborem, zdokonalili se v angličtině nebo si zahráli tenis v letní tenisové škole. Nejmenší děti putovaly po stopách strašidel ze Včelína nebo si hrály s angličtinou. Jsme rádi, že k nám zavítaly nejen děti z Bystřice a blízkého okolí, ale i z celé republiky, a dokonce i ze zahraničí (např. Portugalska), což se nám při našem cestování po světě velmi hodilo. Na našich příměstských táborech nás navštívili i studenti z Ruska, Taiwanu, Egypta nebo HongKongu, kteří nám zpestřili den vyprávěním o svých zemích a hravě se zapojili do táborových programů. Začátkem srpna  do SVČ zavítala i parta studentů z německého partnerského města Salzkotten, kteří u nás v areálu zahrady stanovali a strávili zde několik příjemných dnů.

Na fotky z jednotlivých příměstských táborů se můžete podívat na našich webových stránkách www.svcvcelin.cz. Zde také najdete seznam nových kroužků pro děti i dospělé na školní rok 2012/2013. Těšíme se na vás ve Včelíně!

           

Martina Sedlářová
SVČ Včelín



Design By Macik