Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Rada města vyhlašuje mimořádné grantové řízení

Rada města Bystřice pod Hostýnem na svém zasedání dne 22. 8. 2012 schválila vyhlášení mimořádného grantového řízení roku 2012 v oblasti tělovýchovy a sportu.

V souladu s grantovou směrnicí, která podrobně upravuje podmínky pro přidělení veřejných finančních prostředků z grantového fondu města Bystřice pod Hostýnem, vyhlašuje rada města mimořádné grantové řízení pro rok 2012 v oblasti tělovýchovy a sportu. Pro mimořádné grantové řízení se nepoužije ustanovení čl. 4, odst. 4.2., věty druhé a třetí Směrnice města Bystřice pod Hostýnem č. OP 1/2007 (tedy pravidlo, že poskytnutý grant  může pokrýt nejvýše 70 % celkových skutečných nákladů projektu).


Žádost o grant musí být podána nejpozději do 14. 9. 2012 prostřednictvím podatelny městského úřadu nebo poštou. O grant si mohou žadatelé požádat pouze na schváleném formuláři, který je umístěn na webových stránkách města – na adrese www.mubph.cz, nebo ho vyzvednout na podatelně městského úřadu.
Veškeré tiskopisy, včetně úplného znění grantové směrnice, jsou umístěny na webových stránkách města Bystřice pod Hostýnem.



Design By Macik