Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Karolína Jandová mistryní Evropy_1

Portugalsko, Portel, 8. 8. – 10. 8. 2013 – mistrovství Evropy juniorů pro rok 2013. V kategorii juniorek ve hře na jamky (tzv. k. o. systém) zvítězila bystřická minigolfistka Karolína Jandová. K tomuto titulu přidala již v pátek 9. 8. 2013 stříbrnou medaili ve hře na rány.


Velký úspěch českého juniorského minigolfu se začal na tomto turnaji rýsovat již ve čtvrtek 8. 8. 2013, kdy družstvo juniorů České republiky získalo v závěrečném finiši bronzovou medaili. Reprezentační dres v tomto družstvu oblékl velmi úspěšně také Matěj Novák, který byl oporou družstva jakožto jeho druhý nejlepší hráč (družstvo má šest hráčů).
O něco méně úspěšné bylo družstvo juniorek, které naopak ve stejný den o medaili velmi těsně přišlo. Pouhé dva údery nakonec dělily naše děvčata od „bedny“, musela se tedy nakonec spokojit se 4. místem. Druhou nejlepší hráčkou týmu byla členka 1. DGC Bystřice pod Hostýnem Alena Doleželová, která je ještě klasifikována v kategorii žákyň, a proto se dá také její výkon hodnotit velmi pozitivně (zde má družstvo tři hráčky).


Navštivte nové klubové stránky 1. DGC Bystřice pod Hostýnem na http://www.1dgcbph.cz.



Design By Macik