Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Relace městského rozhlasu nově na webu

Městský rozhlas Bystřice pod Hostýnem vysílá z budovy radnice na Masarykově náměstí denně průměrně dvakrát, dopoledne kolem 10.30 a odpoledne přibližně ve 14.30, v případě potřeby i v mimořádných časech. Už léta oznamuje začátek vysílání znělka, kterou pro město zkomponoval někdejší ředitel místní základní umělecké školy František Tkadlčík. Přestože mnozí namítají, že tento způsob komunikace už není nejmodernější a má spoustu úskalí, hlášení stále ještě umožňuje sdělovat občanům operativně informace, které je třeba v jejich vlastním zájmu poskytnout  co nejrychleji. Vysílají se také pozvánky na kulturní nebo sportovní akce, placená obchodní sdělení a nabídky, informace o ztrátách a nálezech. Dobrá slyšitelnost hlášení ale není vzhledem k povětrnostním podmínkám či poruchám na reproduktorech pokaždé zaručena a ten, kdo by rozhlasovou relaci chtěl slyšet, nemusí být vždy na místě, odkud by ji slyšet mohl. 


Proto se město rozhodlo ukládat každou relaci městského rozhlasu také na webové stránky. Denně aktualizovaný odkaz pro přehrání zvukového souboru ve formátu mp3 označený datem, popř. denní dobou vysílání, najdete na titulní straně městského webu www.bystriceph.cz  v pravém bloku v zelené kolonce. Hlášení si tam každý zájemce může poslechnout kdykoliv a odkudkoliv. Cena inzerce v městském rozhlase se nemění. Důležitá sdělení – např. oznámení o přerušení dodávek vody či elektrické energie, jsou v tomto bloku běžně uváděna i  písemně.  

Pokud nemáte přístup k internetu a potřebujete určitou informaci z hlášení zopakovat, pokud je reproduktor městského rozhlasu ve vaší ulici nefunkční, neváhejte se obrátit na radniční odbor vnějších vztahů, tel.: 573 501 930.
            

msch



Design By Macik