Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Infocentrum nabízí turistické vizitky a pidifrky

Město vydalo nový suvenýr –  turistickou vizitku. Co jsou to turistické vizitky? Samolepky s motivy různých turistických míst, které se lepí do turistických deníků. Do deníku si můžete zaznamenat den a čas navštíveného turistického místa, jaké bylo počasí, s kým jste na výletě byli a smajlíkem vyjádřit, jak se vám výlet líbil. Na další straně máte možnost si otisknout  razítka místa, popřípadě popsat svůj výlet. Každá vizitka má čárový kód, který se lepí na poslední stranu deníků a malinký ústřižek s názvem památky pro váš seznam, abyste vizitku nesháněli podruhé. Pokud nasbíráte 100 čárových kódů a zašlete je na adresu výrobce, bude vám zaslán nový turistický deník zdarma. Váš deník se tak stává knížkou plnou zážitků a vzpomínek. Více informací na www.turisticky-denik.cz.

V informačním centru jsou nyní v prodeji tyto vizitky:
· nová vizitka Město Bystřice pod Hostýnem
· Zámek Bystřice pod Hostýnem
· Bazilika Nanebevzetí Panny Marie
· Rozhledna na Sv. Hostýně
· Křížová cesta na Sv. Hostýně

A co že jsou pidifrky? Jedná se o malované vtipné pohlednice, které se sbírají po celé České republice a skládají se v jeden velký óbrfrk. Pohlednice na sebe navzájem navazují, a tak se tvoří jeden velký celorepublikový příběh. Informační centrum prodává dvě takové pohlednice, Bystřici pod Hostýnem a Svatý Hostýn.
Více informací na www.pidifrk.cz.

Kontakt: Městské informační centrum, Pod Platany 2, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, tel. 573 501 901, e-mail: info@mubph.cz

                            -malu-



Design By Macik